Elie El-Khouri

Maahanmuuttopolitiikka ampuu itseään nilkkaan

Maahanmuuttopolitiikka ampuu itseään nilkkaan

 

 

Rikolliset ovat lisääntyneet maassamme hälyttävästi!

Suomalainen, joka on syntynyt ja kasvanut Suomessa, elänyt ja tehnyt koko ikänsä työtä, raatanut tehdäkseen siitä ihanteellista maisemaa, sekä onnellisen ja pyrkinyt tehdä siitä vaarattoman tuleville sukupolville on joutunut pettymään. Hänen tyttärensä hakattiin ja raiskattiin turvapaikanhakijoiden toimesta.

 

Tutkimusten mukaan islamitaustaiset turvapaikanhakijat ovat yli-edustettuina nyky rikostilastoissa. Tuo rikollisuuden mahdollinen kasvaminen hieman pelottaa! Maahantunkeutujat ovat ylivoimaisia rikostilastoissa, raiskauksissa tai pien rikoksissa.  Sama ”tauti” on todettu jo useissa EU-kaupungeissa kuten Helsingissä! Näkyvät paikat luovat enemmän pelkoa ja turvattomuutta. Surullista!

 

Ne täällä Suomessa asuvat ulkomaalaistaustaiset, jotka tuntevat olevansa suomalaisia ja palvelevat Suomen etuja kannattaa puolustaa. Ei pidä paikkaansa että kaikki nuoret ulkomaalaistaustaiset käyttäytyvät tällä rikollisella tavalla.

 

Suomen kulttuuri, se kultuuri, joka on perustunut  vapaaseen uskontoon on hankala paikka psyykkisesti maahanmuuttajille, jotka ovat tottuneet islamin johtavan valtiota.

Islamilaisissa maissa naiset ovat toisen luokan ihmisiä, mutta  musliminaiset, jotka käyttävät huiveja kunnioitetaan paremmin. KOLMASKYMMENES KOLMAS SUURA. AL-AHZAAB (Liittoutuneiden suura) 59.  ”Profeetta, sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovaisille naisille, että heidän tulee hunnuttaa kasvonsa; näin on sopivinta, jotta heidät kunniallisiksi naisiksi huomataan, niin ettei heitä tunkeilevasti lähestytä; Jumala on kaikessa viisas ja laupias”.

Yksi selitteinen asia, että miksi islam on kaikkien muiden uskontojen lakien yläpuolella.

 

”Islaminusko on uskonto, joka lupaa miehille seksuaalisia nautintoja naisten kanssa. Muslimi miehet ovat motivoituneita terrorismiin, koska heille luvataan 72 neitsyttä palkkioksi taivaaseen pääsyn aikana jos he taistelevat toisuskoisia vastaan. Koraani tarjoaa ja lupaa iankaikkista elämää, jossa mies saa jatkuvasti harjoittaa hyvin vilkasta seksuaalista toimintaa”.

Tällainen lupaus ruokkii ihmisen vääristynyttä ja hillitöntä seksuaalista halua!

  

Poliitikot sanovat mediassa, että linja on muuttunut. Maahanmuutto ei ole ongelma, vaan ongelma on se, että emme ole vielä ratkaisseet ongelmaa. Mitä järkeä on luoda ongelmia jos ratkaisu on lisää ongelmia? Eikö poliitikkojen tehtävänä ole rakentaa ja parantaa yksilön oloa omassa maassa?

Rakkaat politiikot teillä ei ole mitään enää annettavaa! Tältä pohjalta on vaikea rakentaa. Teidän toiminta edistää politiikkaa, jolla juuri luotte  lisää turvattomuutta ja pelkoa suomalaisille ja varsinkin nuorille naisille on nähty.

 

Nyt tarvitaan heti laki, joka velvoittaa, että tällaiset rikolliset karkoitetaan maasta ja jos ei vo hetii karkoittaa, niin suoraan linnaan elämään solitarisuudessa allahin kanssa  ja vapautumisen jälkeen karkoitus. Hullun ja epärealistisen maahanmuutto- ja turvallisuuspolitiikan takia suomalaiset ja varsinkin nuoret suomalaiset joutuvat kärsimään.

 

Maahanmuutto ongelma on kuitenkin paljon monimutkaisempi asia.

 

Niille, jotka väittävät, että tämä kirjoitus on rasistinen. Haluan sanoa heille; muslimit eivät ole mikään kansanryhmä, kuka tahansa voi tunnustaa, että on vain yksi Allah ja uskoo että Muhammad oli Allahin profeetta  ja kääntyä islamiin ja kutsua itseään muslimiksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän SibilYanev kuva
Sibil Yanev

Totta , juuri tästä asiasta on kyse. Ja nykyään, jos maahaan päästetään salafisteja niin juurikin maltilliset muslimit ovat erittäin isossa syrjäyttämisvaarassa. Kyllä turvallisuuskysymys on kiistaton. Pitää olla mielummin ylivarovainen kuin katoava.

Se mitä hallitus tekee kun hyväksyy laittoman maahanmuuton "kilpailukyvyn parantamisen" siunauksena on älyttömän syrivä aitoja maahanmuutjajia ja siirtolaisia kohtaan , kuten minäkin. Ei ole oikein, että minä olen nähnyt kielen, kulttuurin, opetuksen ja työpaikan eteen niin paljon vaivaa vain sen takia, että tänne hyväksikäytetään systeemiä ja kaiken lisäksi annetaan al-Nustran, AQI:n , IS:n ja mafiajäsenten vain vapaasti tulla maahaan. Se on ilmiselvä, että jos rikkoo lakia , niin siitä tulee seurauksia. Pitää signalisoida eteenpäin. Valitettavasti kulttuurikäsitys on sellainen, että, jos olen kohhtelias ja "sinisilmäinen" niin sinua nähdään heikkona yksilönä ja siten hyväksikäytettävissä.

Tämän lisäksi ryhmäkäyttäytymiseen ominaisuus on lisättävä rikosoikueteen niinkuin kirjoitin tässä turvallisuuskehotuksessa:

http://sibilyanev.puheenvuoro.uusisuomi.fi/210886-...

https://sibilpolitical.wordpress.com/2016/01/29/ke...

Käyttäjän SibilYanev kuva
Sibil Yanev

Kuka väittäisi , että kirjoitus on rasistinen? Rikosoikeus ei tunne sanat "viharikos" ja "rasismi" , joten edes rasistina oleminen ei voi edes periaatteen tasolla olla laitonta. Nykyään käytetään rasismi-sanaa , kun todellinen terminologinen käyttö olisi syrjintä, leimaaminen tai kunnianloukkaus. Rasismia voidaan liittää ainoastaan raskautavana tekijänä itse rikokseen ja silloinkin se kirjataan "syrkintää iän, rodun..." jne. mukaan.

Ei saa koskaan pelätä leimaamiselta, jos kyse on turvallisuudesta ja maalaisjärjestä.

Käyttäjän PuranenMarkus kuva
Puranen Markus

Noin muuten. Viehätti tuo "rasistina oleminen... ei ole laitonta". Entäs sitten jos tekee jotain alla luetelluista ja kokoaa joukkioita näin motiivein. Suomen Rikoslain 11.luku, 10§:
"Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammautumisen perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."
Lisäksi lain perusteluissa määritellään: "Tyypillinen rangaistava menettely olisi sellaisen tiedon, mielipiteen tai muun viestin levittäminen, joissa ryhmään kohdistuvaa väkivaltaa tai syrjintää pidetään hyväksyttävänä tai toivottavana tai ihmisiä verrataan eläimiin, loisiin jne. tai yleistäen väitetään heitä rikollisiksi tai esitetään alempiarvoisiksi jne." HE 317/2010 vp. s. 42

Käyttäjän AnneMikkola kuva
Anne Mikkola

Kiitos teille Elie ja Sibyl, että pidätte ääntä. Teillä siihen on taustanne puolesta oikeus. Kiitos teille tuhannesti suomalaiselta naiselta.

Jäin miettimään onkohan Suomessa vankilakapasiteettia lähellekään tarpeeksi, että keväällä ja kesällä edes pahimmat väkivaltarikolliset saisi johonkin telkien taakse? Toivottavasti valmistautuvat myös tähän puoleen.

Juha Merisaari

En tiedä mitä tähän pitäisi vastata, ei ole oikeastaan mitään lisättävää. Ehkä jokin pieni ajatus. Suvaitsevat ovat kuplassa jonne mikään erilainen ajatus tai mielipide ei pääse sisälle, ämyrit toistavat kuplan ulkopuolelle taukoamatta samaa "meillä on unelma" tai "wellcome refugees".

On kuitenkin eräs asia josta meidän tulee olla hyvin kiitollisia "turvapaikanhakijamiehille"

Miten voisimmekaan kiittää riittävästi "turvapaikanhakijamiehiä" suomalaisten silmien avaamisesta, kun on vihdoin havahduttu suomalaisen miehen ikiaikaiseen väkivaltaan suomalaista naista kohtaan, onneksi edes nyt.

"Turvapaikanhakijamiehet" ovat tulleet maahamme lähimmäisenrakkauden lähettiläinä, valtioista joissa naisen kunniaa ja ruummiillista koskemattomuutta on aina pidetty arvossa, itse asiassa jopa naisen elämää suuremmassa arvossa. Naisen kunnia on samalla miehen ja koko suvun kunnia. Kukin voi sitten itse päätellä missä tämä kunnia sijaitsee. Onko se henkistä vai ruummillista laatua?

Tämän asian on huomioinut myös muutama turvapaikanhakijana saapunut naispuolinen henkilö jotka innokkaasti ja kovalla tarmolla ovat paneutuneet suomalaisten miesten väkivaltaisuuteen, ja se tekee "turvapaikanhakijamiehistä" samanlaisia suomalaisten kanssa.

Eräs asia vaivaa minua. Olen kiinnostunut tietämään millainen on ollut Suomessa väkivaltaan ryhtyneen "turvapaikanhakijamiehen" sosiaalinen asema islamilaisessa kotimaassaan. Onko löydettävissä jonkinlainen muu yhteinen tekijä kuin uskonto, olen lähes varma, että näin on. Jos ei ole, niin meidän on syytä olla huolissamme vielä enemmän kuin nyt.

Käyttäjän eiltanen kuva
Eero Iltanen

Ei näihin kukaan enää kommentoi. Toimia odotetaan viranomaisilta. Jos niitö ei tule, aikanaan kansa hoitaa ongelman itse.

Pasi Ranta

Hyvinkin pitkälti samaa mieltä. Tähän nykyiseen tilanteeseen sopii parhaiten Hirvisaaren puhe "kuinka halpana te tätä maata pidätte" ja ruotsalaisen Kent Ekebergin?? vastaava puhe.

Käyttäjän JuhaHeikkil kuva
Juha Heikola

Miksi muslimit eivät itse tuomitse oman uskontokuntansa rikollisia edustajia, vaan hyssytellään ja annetaan hiljainen hyväksyntä toiminnalle. Tämä vaikeutta entisestään integroitumista ja hyväksyntää esim työnsaantia tai koulutusta. Juuri rikollisten takia esim ulkomaalaislakeja ollaan tiukentamassa.

Käyttäjän SibilYanev kuva
Sibil Yanev

Suomen isoin ongelma on rakenteellinen koruuptio, joka vaikuuttaa politiikan polarisointiin ja epäloogisuuteen maahanmuutto- ja geopoliittisesti.

Suomen suurin syy maahanmuuttajien vastaaottamisen laittominkin keinoin on nillä (varsinkin ne jotka varmasti saavat kielteisen päätöksen) rahastaminen SPR:n , Luona Oy, oikeuslaitoksen, sosiaaliviraston, Terveystalon , Kirkkoavun, asianajajatoimistojen, tulkkauspalveluiden sekä kuljetuspalveluiden kautta.

Se on kuin korvaisi kansantaloudellisesti roskaruoan (aikaisempi kokoomuksen johdannaiskauppojen sekoilut) pelkällä sokerilla (nykyinen maahanmuuttopolitiikka) Oikea syy on rakenteellinen korruptio varsinkin kuntatasolla.

Tässä raportti:

https://sibilpolitical.wordpress.com/2016/01/30/ha......

Pekka Paananen

Hallitus ei tällä hetkellä toteuta sitä tehtävää(Hölmölän ja hölmöläisten etu) joka heillä on. Siksi kansa on oikeutettu kaatamaan hallitus parhaaksi katsomallaan tavalla. Kaikesta tuosta aiheutavasta harmista syyllinen on istuva hallitus, joka sallii tämän idiotismin jatkuvan. Maahan lama aikana ei kannata haalia vaikeasti kotoutettavia tai suoranaisia rikollisia joiden ylläpito menee kansan piikkiin. Tuo on huonoa johtamista ja tuollaiset syövän aiheuttajat pitää leikkata pois nopeasti tai annettava kemoa.

Toimituksen poiminnat