Elie El-Khouri

Kansanmurhan satavuotismuistojuhla

 

Kansanmurhan satavuotismuistojuhla 

 

Turkki kieltäytynyt tunnustamasta rikoksia, yrittää välttää vastuuta.

 

Kristittyjen vainoaminen on jatkunut vuodesta toiseen. Neron ajasta eri aikakausien läpi.

Vuonna 1915 armenialaisten kansanmurha Osmanien valtakunnassa eli nykyisessä Turkissa. Nyt on oikea hetki,  sadan  vuoden jälkeen,  valtioiden  tunnistaa ja tunnustaa sekä sitoutua  Armenian etnisen puhdistuksen puolesta.

 

Systemaattinen ohjelma, joka vaikuttaa Lähi- idän kristittyjen pakko siirtymiseen, mielestäni ei ole mitään uutta tai yllättävää. Alusta lähtien 2000 vuotta sitten,  niin kuin nyt,  kristittyjä on vainottu ja sorrettu, mutta ero on se, että nyt media kuvaa ja osoittaa verrattuna menneisyyteen.  Aiemmin kansanmurhasta paennut kertoi jälkikäteen asiasta. Nykypäivänä media julkaisee uutisia heti, kun rikos on tapahtunut.

 

Paavin huuto on oikea, rohkea ja totuuden ääni. Paavi Francis lausuma sana "kansanmurha",  joka vaivasi ja ärsytti Turkin presidenttiä "Recep Tayyip Erdoğan" on  pehmeä  sana, verrattuna etnisen puhdistuksen sanaa. Etninen puhdistus, mitä ottomaanit ovat tehneet, on kolmen miljoonan  ihmisen tappaminen. Uhrit ovat armenialaiset, kaldealaiset, assyrialaiset  ja syyrialaiset .  Lisäksi karkotettiin ihmisiä maasta, järjestettiin väijytyksiä ja ahdisteltiin.

 

Itävallan parlamentti pitää armenialaisten sata vuotta sitten tapahtunutta massamurhaa kansanmurhana. Ulkomaalaiset tutkijat pitävät Armenian sadan vuoden takaisia tapahtumia kansanmurhana ja useat maat ovat virallisesti puhuneet Armenian kansanmurhasta. Noin 1,5 miljoonaa armenialaista tapettiin vuosina 1915–1916, kun Ottomaanien valtakunta hajosi.

 

Britannian pääministeri David Cameron sanoi , että  Britannia on kristitty maa. Samaa sanoo Saksan liittokansleri Merkel  "mutta jää riski näissä maissa koska edelleen kieltäytyvät että, EU: n juuret ovat kristityt. Kun nämät maat kieltäytyy yhdistämästä  kristillistä yhteiskuntaa heidän  puheet ovat kuin ilmaa vedessä” .. kauniita sanoja, mutta se päättyy lopun juhliin.

 

Kristus sanoi Raamatussa  ”älkää pelätkö  kun teidät pakolla siirretään yhdestä kaupungista toiseen, mutta lopulta hyvä voittaa ei väliä kuinka kauan pahaa kestää”.

 

"Rukous on hyvä asia, mutta tarvittaessa puolusta elämää. Itsepuolustus on pyhä oikeus”. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Mohamed Rasal

Ystäväni, olen nimennyt lapseni Markuksi, Jesseksi ja Sanniksi.

Toimituksen poiminnat