Elie El-Khouri

Suomi tarvitsisi vastuunkantajia

Suomi tarvitsisi vastuunkantajia

 

Entinen Pääministeri Kataisen johdolla kokoomus on noussut Suomen kärkipuolueeksi. Hänen johtama kokoomus on marssinut vaalivoitosta toiseen.  Pääministeri Katainen ilmoitti ettei jatka kokoomuksen puheenjohtajana kesän puoluekokouksen jälkeen ja hän  on jättänyt tehtävänsä erittäin vaikeassa tilanteessa.

Kokoomuksen puoluekokous valitsi uudeksi puheenjohtajakseen Alexander Stubbin, joka saa tehtäväkseen muodostaa uuden hallituksen jolla on  ministeri kokemusta mutta ei eduskuntatyöstä. Kun Stubb valittiin Kokoomuksen puheenjohtajaksi  oli tiedossa että hänen heikko sosiaali- ja terveysasioihin liittyvä osaaminen, kotimaan-ja talouspolitiikan osaaminen.

Ukrainan tilanne ja  Venäjä-pakotteiden osalta on asettanut uusia haasteita Suomen ja Venäjän väliselle  yhteistyölle. Stubb tiedotteessa sanoo, että korkean tason keskusteluyhteys Venäjän kanssa toimii nyt ja jatkossa.  Stubb sanoo, arvion mukaan pakotteiden vaikutukset olisivat Suomelle "vähäisiä". Nyt vaikutukset ovat kasvaneet "merkittäviksi". Hän esittää, että EU:n pitäisi auttaa Suomea solidaarisesti, kun Suomi kärsii EU:n asettamista pakotteista. Stubbin puheet ovat ristiriitaisia.

Stubbin suosiosta selittyy hänen poliittisilla linjauksillaan liberalismin teoriaa ja Nato-myönteisyydellä. Työkokemusta Stubbillä on EU:ssa. Stubbin oikea paikka olisikin EU:n virkamiestehtävissä.   

Seuraavat eduskuntavaalit ovat  ensi keväänä. Alexander Stubb kampanjoi että kokoomus pysyy suurimpana puolueena ja samalla Suomen 2015 eduskuntavaali voittajana.

Suomi tarvitsisi vastuunkantajia. Ja juuri tämän vuoksi Perussuomalaiset on hyvä asia ja paras vaihtoehto. Se on demokratiaa joka tekee kansan tahdon ja kansan etujen mukaista politiikkaa. Ei lähde seikkailemaan ideologioiden mukaan. Perussuomalaiset paljastaa eliittien virheet sekä korruption ja muun mädännäisyyden. Perussuomalaiset arvomaailma on rehellisyys, kova työnteko, pienyrittäjyys, uskonto, vakiintuneet perinteet.

 

Entinen Kokoomuslainen viidentoista vuoden ajan   

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Perussuomalaisten kyvystä kantaa vastuuta ei suomalaisilla ole kokemusta. Perussuomalaisilla ei ole kokemusta vastuun kannosta. Miksi kokemattomaan pitäisi satsata?

Jukka Mäkinen

Perussuomalaisista taitaa olla eniten kokemusta siitä miten vastuu kannetaan. Yrittäjien osuus kun puolueessa on varsin suuri verrattuna mihin tahansa muuhun puolueeseen.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Puolueena ei ole kokemusta. Perussuomalaisten yrittäjien yksilösuoritukset kansanedustajina eivät ole vakuuttaneet minua vastuunkannosta. Poliittista viihdettä on kyllä tarjottu. Seuraavaksi valittavan erän on oltava parempi.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

EU ei tule noteeraamaan Suomea millään muotoa ”erikoiskohtelulla”.

Suomi on kolmen Aa:n ”unelmajäsenvaltio”, jossa ”hyvinvointi jyllää”.

Todellisuudessa Suomi voisi olla oikeasti sellainen, mutta kun joku sähläsi hommat ”Retuperälle”.

Todellisuudessa kärkikaartin sählärit eivät välitä suomalaisista hevonp..kaa. Petaavat itselleen ja puolueelleen vain lisää verkostoja ja Brysselin huippuvirkoja.

Heille oman maan kansalaisten hyvinvointi on toisarvoinen asia, vain EU-solidaarisuudella on merkitystä!

Kaikki toimet, joissa ei ajatella ensisijaisesti oman maan etua, ovat maanpetturuuteen verrattavia.

Vielä saadaan isänmaalliset miehet "ruoriin" kunhan suomalaiset ensin pikkuhiljaa lämpenee...

Toimituksen poiminnat